keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kiksejä

Huomasin eräänä karseana iltana että vartalovoiteeni on loppunut ja toisessakin purnukassa oli vain puolikkaan vartalon verran voidetta. Siitäpä innostuneena askeleeni suuntautuivat seuraavana päivänä Kicks-myymälään. Hetken siellä pyörittyäni tajusin / muistin että Kicks´llä on oma kosmetiikkasarja. Siispä hyllylle.



Näitä vartalovoide pumppupulloja oli jos jonkin tuoksuisia mutta äkkiseltään nuuskittua valitsin kaksi 300ml purnukkaa. Kevyt vartalovoide, joka sisältää kosteuttavaa sheavoita ja aprikoosinsiemenöljyä. Perusrasva, ei mikään ihmetuote, mutta nuo tuoksut ovat jotain aivan ihanaa. Varsinkin tuo vasemman puoleinen raparperi-mansikka, taivaallinen tuoksu. Kirpeähkö ensivaikutelma ja iholla jonkin ajan kuluttua muuttuu makeahkoksi mansikaksi, muttei ällöksi. Tästä tuli suosikkini!! Suklaa-toffee menee ehkäpä liian karkkiseksi mutta joskus haluan olla yhtä makea kuin Fazer :)


No sitten löysin alennuksesta kaksi kynsilakkaa. Elämäni ensimmäinen O.P.I I don´t give a Rotterdamn! ja Viva La Divan sininen lakka nro 37. Nyt kun saisin vielä lakattua nuo kynnet, ollut suunnitelmissa jo kuukauden, mutta eiköhän nekin väriä saa pintaan piakkoin.





Oletteko kokeilleet nuita Kicksin body lotioneita? Mitä olette tykänneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti