tiistai 11. syyskuuta 2012

Miksi sanomalehtien uutiset ovat hyvin negatiivisiä?

Mua on ruvennut ärsyttämään sanomalehdet! En ole vuoteen tilannut sanomalehtiä, koska noin 90% uutisista on negatiivissävytteisiä. Yleisönosastokirjoitukset, kotimaan uutiset, ulkomaan- ja talousuutiset ja jopa tv:n leffa arvostelutkin on negatiivisiä.

Sitten ihmetellään kun ihmiset voi pahoin. Luet vuodesta toiseen joka päivä sanomalehteä kera aamukahvin ja samalla imet itseesti negatiivisia asioita. Pakkohan sen on jotenkin ihmisiin vaikuttaa!

Voi kun olisi ihana lukea iloisia ja positiivisia asioita tapahtumista, asioista joita kansalaiset ovat tehneet / järjestäneet. Tai ihan mistä vaan joka ei ole kielteistä! Jos minulla olisi taitoa ja tietoa perustaisin pienen ilmaisjakelulehden ja siinä ei olisi mitään kielteistä.  Kai täällä SUOMESSA jotain hyvääkin tapahtuu?!! Toivottavasti, mutta sanomalehdet ei ainakaan tuo sitä puolta kovin hyvin esiin! Miksi ei?


Toivotavasti löydätte jotain hyviäkin uutisia sanomalehteänne lukiessa kera aamukahvin!



Ainakin sm-liiga starttaa torstaina!!

Näin pelataan SM-liigakaudella 2012-13
29.05.2012 - AS
SM-liigakausi 2012-13 käynnistyy torstaina 13.9.2012. Runkosarjan päätöskierros on ohjelmassa tiistaina 12.3.2013. Kausi päättyy viimeistään torstaina 25.4.2013, jolloin pelataan mahdollinen seitsemäs finaaliottelu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti